Nalazite se ovde: Početna / Vesti / Postanite Google Certified Teacher

Postanite Google Certified Teacher

Оляпки

Google Teacher Academy je BESPLATNA akademija usmerena ka  profesorima i učiteljima, u osnovnom i srednjem obrazovanju, i omogućava im da dobiju znanje u korišćenju Google inovatnivnih tehnologija. 

Sama akademija je jednodnevni intenzivan trening sa praktičnim iskustvom prilikom koje učesnici dobijaju priliku da isprobaju besplatne aplikacije, i nauče o načinima dizajniranja predavanja, preuzmu materijale i uključe se u dalji rad i razvoj Google aplikacija.

Nakon završetka Akademije, učesnici postaju  Google Certified Teachers koji nastavljaju da dele znanje sa ostalim učiteljima i profesorima u svom lokalnom regionu.

Pored treninga, Google Certified Teacher dobija:

 Google ne bi bio Google kada ne bi ubacio zanimljivost i u sam proces prijava, a to je da je sastavni deo aplikacije da svako mora da napravi originalni  1 minutni video na kome objašnjava : “Motivacija i učenje” ili  “Inovacije u učionici”. Pozvani ste da budete kreativni koliko poželite uz napomenu da se video uploaduje na  Google Video ili YouTube  i da traje maksimalno dužine 1 minut.

Upravo su otvorene aplikacije za  Google Teacher Academy, koja će se održati 28.jula u Seattle, US.  Rok za aplikaciju  je 16.Jun 2011  11:50 PDT, odnosno 19:50 po našem vremenu.

Više informacija i prijavu za samu konferenciju možete pronaći ovde http://www.google.com/educators/gta.html  odakle je i preuzet deo informacija.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,

comment closed

Ceo sadržaj na www.elearning.rs je uslovljen Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Deliti pod istim uslovima 3.0 Srbija licencom. Što znači da možete umnožavati, distribuirati i javno saopštavati tekstove i radove, ali samo pod uslovom:


• da navedete ime izvornog autora i URL adresu preuzetog dela prema članku
• ne koristite delo u komercijalne svrhe
• delite pod istim uslovima

Creative Commons licenca


Ukoliko želite koristiti sadržaj za druge svrhe, možete nas kontaktirati za odobrenje